Nye nasjonale smitteverntiltak - oppdatering

Postet av Grimstad Sportskyttere - Pistol den 13. Des 2021

COVID-19 oppdatering
 
Regjeringen hadde i dag (mandag 13. desember 2021) pressekonferanse om skjerpende tiltak for å håndtere COVID-19 i Norge. Det blir fra natt til onsdag 15.desember 2021 innført en rekke nye tiltak, du kan lese mer om det her og på Idrettsforbundet sine sider her. Siste organiserte trening i Grimstad Sportskyttere før jul er tirsdag 14.desember 2021. Skytebanen i Fjæreheia er i grenseland til å være innendørs, og retningslinjene sier «Det anbefales å utsette eller avlyse organiserte idretts- og fritidsaktiviteter for voksne som foregår innendørs.».

Tiltakene som blir innført nå skal i utgangspunktet vare i 4 uker, men situasjonen med smitte i samfunnet er for tiden i rask endring, og vi ønsker derfor ikke å ta stilling til når organisert trening kommer i gang igjen på det nåværende tidspunkt. Det vil komme informasjon etter nyttår, hvis vi har mulighet til å si noe, om oppstart av organisert trening og når dette starter opp igjen i 2022.

For egentrening gjelder inntil videre samme retningslinjer som før, med 1 endring. Man skal nå registrere at man har vært på egentrening i Fjæreheia også.

  • Maks 9 personer inne på banen i Fjæreheia samtidig. Minimum en meters avstand mellom personer
  • Egentrening i Fevikhallen er tillatt, men med de begrensninger minimum en meters avstand mellom personer gir. Dette vil per definisjon si at man kan kun være på banen sammen med husstandsmedlemmer og/eller tilsvarende nære
  • Førstemann til mølla prinsippet gjelder, kommer man på banen og det er fullt, må man vente helt til de som var der først er ferdige. Ingen unntak!
  • Ved egentrening skal man skrive ned samtlige deltakere på egentreningen på lister som ligger i hallen/heia. Husk hvilken standplass hvilken person har stått på og telefonnummer til alle. Her vil det bli foretatt stikkprøver mot adgangssystemet for å sikre at alle følger opp
  • Det er inntil videre ikke tillatt å bruke pauserommet i Fjæreheia
  • Hvis du er syk eller har symptomer, hold deg hjemme!

Har du noen spørsmål til dette, send en e-post til post@gsspistol.no eller ta kontakt med oss på Facebook.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.