Nytt klubbhus på Sandnes Stadion, i samarbeid med byggfag på Melbu

Postet av Stålbrott IL den 15. Nov 2021

Nå i høst startet byggingen av nytt klubbhus til Stålbrott IL, se vedlagte bilder.

Dette bygget skal stå nede ved fotballbanen og erstatte dagens blåe bu som begynner å bli sliten. Bygget rommer lager, en liten garderobe, utsalg/kjøkken, lager og på sikt er tanken å utvide det litt, slik at det blir muligheter for å sitte under tak for å ta seg en kopp kaffe/gjennomføre møter.

Stålbrott var så heldig å fikk til dette prosjektet i samarbeid med Melbu byggfag, så får de øvd seg på snekring og har noe helt konkret å jobbe med:-)

Dersom alt går etter planen så skal dette være ferdig til våren, og vi skal da ha gjennomført dugnad nede ved banen for å fullføre grunnarbeidet, slik at vi er klar til å ta imot bygget.

Dette er et spennende prosjekt og bygget vil bli plassert slik at de som står i komitè i bua, også vil kunne se fotballkampen samtidig.

Stålbrott IL ønsker 3 - 6 åringer velkommen til allidrett

Postet av Stålbrott IL den 22. Apr 2021

Allidrett er et tilbud for barn fra 3 - 6 år. De får utforsket ulike leker og aktiviteter gjennom lek, samtidig som de blir kjent med andre barn.


Det vil være ansvarlige trene for opplegget, men barn må følges av en voksen. 

Treningene er tirsdag kl. 17.00 - 18.00 i ballbingen i skolegården ved Sandnes Skole. Første trening er 04. mai 2021. Husk klær etter vær.

Periodeplan

Uke Aktiviteter
18Bli kjent - leker
19Leker og sisten
20Ballspill
21Stafett
22Leker fra gamledager
23Gjemsel og boksen går
24Ballspill og sommeravslutning

Vi tar smittevern på alvor og sørger for trygge treninger sammen med dere foreldre. Derfor holder vi oss ute frem til sommeren, og satser på å bruke gymsalen på skolen til høsten

Huskeregel for covid-19
  • Bli hjemme ved sykdom
  • God hånd -og hostehygiene
  • Voksne må holde minst 1 meter under trening

For å få en oversikt over hvem som deltar, send påmelding med navn og alder til Morten Bredal -Thorsen tlf. 97521381 eller mail til momort1@hotmail.com

Meld deg gjerne inn i Stålbrott IL. Besøk www.stalbrott.no