Driv IL søker bidragsytere til gavekort til mat julen 2022

Postet av Astrid Irene Celius den 24. Nov 2022

Som de to siste årene ønsker Driv IL å bidra til en bedre jul for alle de som har det ekstra "trangt" økonomisk. Vi vil jobbe for å opprettholde søknadsordning for gavekort til innkjøp av mat for barnefamilier. Skal dette være mulig, er vi helt avhengig av at flere har mulighet til å bidra økonomisk.

I den anledning sender vi en vennlig henvendelse til våre samarbeidspartnere, til øvrige organisasjoner, foreninger og tidligere bidragsytere til dette prosjektet. Alle monner drar, og vi vil naturligvis profilere støttespillere rundt dette konkrete engasjement.

Hvis du ønsker å bidra til dette gode formål, send gjerne en e-post til post@driv-il.no slik at vi får profilert støtten med navn/logo. Slik kan du bidra med midler, alle summer hjelper:

Trenger du faktura/bilag:

• Vi kan fakturere firmaer eks mva og merke fakturaen med støtte til gavekort til mat.

• Vi kan sende ut bilag som bekrefter støtten til gavekort til mat.

Trenger du ikke faktura:

• Vipps: Driv IL 84310 velg kategori Gavekort til mat

• Betal: Driv IL kontonummer 1100.42.44674, merkes gavekort

Vi håper å få inn midler raskt, slik at vi kan få ut info med søknad om gavekort til mat med søknadsfrist 14.12.21 og utdeling 15.12.21

Det vil bli Astrid Celius som, konfidensielt, behandler søknader om gavekort til mat på vegne av Driv IL.

Vi trenger litt mer penger inn før vi kan åpne for søknader om gavekort for mat, men er et godt stykke på vei. Disse midlene er helt utenom Drivs vanlige inntekter og er øremerket til kun gavekort til mat.

Når vi åpner for søknader så vil også alle firmaer bli nevnt med klikkbar logo og takk for støtte, Slik vi gjorde i fjor: Søk om gavekort mat.julen 2021doc.pdf Privatpersoner blir ikke lagt ut uten godkjenning på forhånd.

Tusen takk for støtten

På vegne av Driv IL
Stian Svenningsen og Astrid Celius
post@driv-il.no 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.