Retningslinjer for håndballkamp i Mjærhallen

Postet av Astrid Irene Celius den 18. Sep 2020

Hei Håndballvenner!

Vi må alle forholde oss til retningslinjer fra Folkehelseinstituttet, håndballforbundet og kommunen.

Om du føler deg syk - hold deg hjemme - alltid! Vær nøye med hygiene - vask hendene. Ofte! Hold avstand, og unngå unødvendig nærkontakt - alltid.


PRAKTISK INFORMASJON FOR BESØKENDE

Tilskuere må registrere seg via vår QR-kode. Denne QR-koden finner dere i hallen, men den ligger også vedlagt her. Vi oppfordrer tilskuere til å vaske hendene/bruke antibac, samt å holde god avstand. I Mjærhallen tillates det maksimalt 43 tilskuere på tribunen for å ivareta 1 meter regelen (vi gjør oppmerksom på at spillere, trenere, lagledere, funksjonærer og dugnadsdeltakere ikke inngår i dette tallet).Vi ønsker derfor at det er så lite publikum som mulig tilstede under kamper (egne regler for minirunder og kortbane)

QR kode for registrering av tilskuere i Mjærhallen:


FASILITETER/GARDEROBE

I Mjærhallen er alle garderober stengt. Det betyr at spillere må komme ferdig skiftet til kamp. Lagene kan velge selv om de vil varme opp utendørs eller bruke gangene utenfor garderobene til oppvarming før hallflaten blir ledig. 1 meters avstand må overholdes. Det anbefales å varme opp ute så lenge været tillater det. 

Felles toaletter er åpne.


REGISTERING

Spillere og lagsapparat må være registrert i TA før de går inn i hallen. Lag under 13 år må medbringe forhåndsutfylte laglister som leveres i sekretariatet. 


KIOSK

Vi ber om at alle bruker Vipps til kjøp av inngangsbilletter og kjøp i kiosk. Kioskutvalget vil være begrenset.


UNDER KAMPEN

På tribunen er det godt oppmerket hvor man kan sitte og det skal være 1 meter mellom hver person. Vi ber alle om å ta hensyn til dette.

Spillere må benytte oppmerkede plasser i hallen og holde 1 meter avstand på benken.


SMITTEVERNSREGLER

  • Tribune: Alle skal til enhver tid holde minst en meter avstand. Det er kun på spillflaten at avstandsregelen kan fravikes. Publikum skal sitte med en meters avstand på tribunen.
  • Hallflaten: Det er ikke på noe tidspunkt tillatt med publikum på hallflaten. Spillere på innbytterbenken skal også overholde en meters regelen. Ikke  sidebytte i kamper opp til og med 16 år.


ETTER KAMPEN
Vi ønsker at lagene og de som ser på kampen forlater hallen umiddelbart etter kamp slik at vi kan gjøre klart til neste lag. Ev. prat med laget må tas utenfor hallen.


DOMMERE
Vi forutsetter at dere har satt dere inn i smittevernrutinene fra NHF. Vi har ingen egen dommergarderobe - kom ferdig skiftet. 


Vi ønsker lykke til på kamp!

Med hilsen fra

Driv IL HåndballKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.