Tom Nordlie kommer til oss 10. mars. Kommer du? Gratis påmelding nå

Postet av Astrid Irene Celius den 3. Mar 2020Mental trener, fotballtrener og redningsmann for flere norske fotballag som hjelper deg å styrke ditt potensiale.

Motiverende og nært foredrag om å skape gode team som presterer på sitt beste  

I MEDGANG OG MOTGANG

  • I dette åpne og ærlige foredraget viser Tom hvordan bevissthet om egne ferdigheter og muligheter, kombinert med kollektiv styrke og potensiale, kan ta deg dit du vil uansett hva du driver med.

  • Tom snakker om visjoner, målsetting og prosesser. Hvordan du kan få fram de beste egenskapene hos medarbeiderne dine og skape et team hvor alle presterer på sitt beste? Hvordan vi kan løse konflikter ved å se på uenighet som noe som bringer oss videre, mens enighet bare bringer oss sammen?

  • Foredraget er ikke noe multimediashow, men et direkte møte med hvilke grep man må ta for å videreutvikle- og nå mål. Det hele er pakket inn med humor, involvering og engasjement.

  • Foredraget bygger på egne erfaringer fra livet og oppveksten. Om de voldsomme endringene han gikk igjennom som en ung, sky gutt som mistet faren sin. Og hvordan han har håndtert motgang i sitt voksne liv: som omstridt person i media, og på sidelinjen.

Les mer og meld deg på her: Gratis påmelding fra 13 år og eldre, klikk her

Konferansier er Eivind Ungersness.

Astrid Celius


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.