Seriestart 2019

Postet av Tydal IL - Fotball(gren) den 12. Apr 2019

I dag 12. april er det sesongåpning for Tydal sitt 5. div.-lag. Guttene møter Nationalkameratene på Hallset kunstgress kl. 20.00. Så befinner du deg i Trondheimsområdet så ta turen og heie på guttene, dette blir spennende. Tydal spiller i 5. div. avd. 02 og møter lag fra Stjørdals- og Trondheimsregionen, i tillegg vil det bli to spennende lokaloppgjør mot Selbu. Herrelaget har i år nye trenere etter at Olav Harry og Bjørn ga seg etter fjorårssesongen, trenerne er hentet fra egen spillerstall og består av trioen Joachim Henriksen, Simen Dahlseng Østby og Borgar Kulseth Kirkvold. Lykke til gutter :) Lagledere er Rita Hilmo og Camilla Sundt. 

For første gang på mange år stiller Tydal med kun et lag i kretsens serie, etter å ha hatt to herrelag i mange år og enten eget eller samarbeidslag på damesida. 

Når det gjelder aldersbestemte lag stiller Tydal som tidligere med tre lag i Dalførecup (Lag i Stjørdalsdistriktet) og "Sjampions Lig". J11, J09 og G09, foreløpig er Jan Vidar Olsen, May Tonje Aas, Dortea Østbyhaug og Anne Beathe Tangstad Kirkvold klar i trener-/laglederteamet for disse laga.

Her finner du kampfakta om kveldens kamp:

Tydal - Nationalkameratene 12/4-19


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.