Poeng-thriller sikret seriegullet for AK28-herrene

Postet av Herre A den 1. Apr 2019

Lørdag 30.mars spilte AK28-herrene en av de viktigste kampene denne sesongen. På motsatt side av parketten sto Åkras herrelag. Begge lag trengte en seier for å potensielt sikre seriegullet og opprykk.  Denne lørdagen ble uten tvil en prøvelse for Odderneshallen og den noe eldre tribunen, da det kunne virke som halve kristiansand var interessert i å se denne sesongfinalen. 


Photo: Silje Gumpen 

Hele kampen lå lagene side om side. Trykket i hallen steg for hvert minutt som gikk, og supportere fra både hjemme og bortelag ga god lyd fra seg. Desverre gikk ikke kampen som forventet for herrene i rødt, og når dommeren blåste av kampen etter endte 60 spilleminutter gikk bortelaget av banen to poeng rikere. 


Boblene ble pakket inn igjen i skapet, opprykket og seriegullet ble mer usikkert enn forventet.


- Det er naturlig at ikke alle kamper vil gå som smurt! Men det viktigste, i mine øyne, er at vi sammen har skapt en god sosial gjeng hvor alle er inkludert i prosessen om å nå målet som er satt før sesongen, sier Trener Truls Danielsen i forkant av kampen mot Årka. 


Skjermdump 01.04.19 / handball.no  


Heldigvis er ikke alltid håndball forutsigbart, og man møter både med-og motvind. Årka var avhengige av å vinne kampen mot RIL søndagen etter for å sikre gullet. Randesund kjempet i god idrettsånd en sterkt kamp, og gikk seirende av banen. Derfor kan nå AK28-herrene kalle seg seriemestere, og spiller neste sesong i en annen og tøffere divisjon. Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.