Bredt&Godt søker ringevikar!

Postet av Bredt&Godt den 15. Jan 2020

Kalandseid IL søker ringevikar til Bredt&Godt!

 

Hver mandag, onsdag og torsdag arrangerer Kalandseid Idrettslag allidrettstilbudet Bredt&Godt for barn i nærområdet. Dette er et allidrettstilbud etter skoletid hvor barna skal være i organisert aktivitet sammen med barn fra SFO og barnehagene i nærområdet. Barna som går på Bredt&Godt kommer rett fra skolen og spiser frukt før resten av barna kommer fra SFO og barnehage. På onsdager og torsdager er barna ferdig klokken 12.45 på skolen og man benytter seg da av utefasiliteter som ballbinge, Tuftepark, fotballbane eller turområder frem til klokken 14.00. På mandager er barna ferdig på skolen klokken 13.50 og kommer da rett til hallen hvor man serverer dem frukt før aktiviteten starter. Aktiviteten sammen med SFO og barnehage er fra klokken 14.30-15.30 og seneste henting av barna på B&G er klokken 16.00. 

 

I denne forbindelse søker Kalandseid Idrettslag etter ringevikarer som kan være tilgjengelig for aktivitetskoordinator ved behov. 

Vi ser etter deg som: 

  • Er over 18 år.
  • Har erfaring med å jobbe med barn og å få dem i aktivitet.
  • Har erfaring med tilrettelegging av fysisk aktivitet.
  • Har interesse for idrett og fysisk aktivitet.
  • Er en klar og tydelig leder for barna. 

 

Det er viktig for oss at barna har tydelige rammer og blir introdusert for ulike idretter og former for fysisk aktivitet. Lønn etter avtale. Politiattest må fremlegges ved ansettelse. Tiltredelse snarest mulig. 

 

Ved spørsmål ta kontakt med aktivitetskoordinator Susanne Hatland Mikalsen på bg@kalandseid.no eller tlf: 41376247. 

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.