Poeng-thriller sikret seriegullet for AK28-herrene

Postet av Herre A den 1. Apr 2019

Lørdag 30.mars spilte AK28-herrene en av de viktigste kampene denne sesongen. På motsatt side av parketten sto Åkras herrelag. Begge lag trengte en seier for å potensielt sikre seriegullet og opprykk.  Denne lørdagen ble uten tvil en prøvelse for Odderneshallen og den noe eldre tribunen, da det kunne virke som halve kristiansand var interessert i å se denne sesongfinalen. 


Photo: Silje Gumpen 

Hele kampen lå lagene side om side. Trykket i hallen steg for hvert minutt som gikk, og supportere fra både hjemme og bortelag ga god lyd fra seg. Desverre gikk ikke kampen som forventet for herrene i rødt, og når dommeren blåste av kampen etter endte 60 spilleminutter gikk bortelaget av banen to poeng rikere. 


Boblene ble pakket inn igjen i skapet, opprykket og seriegullet ble mer usikkert enn forventet.


- Det er naturlig at ikke alle kamper vil gå som smurt! Men det viktigste, i mine øyne, er at vi sammen har skapt en god sosial gjeng hvor alle er inkludert i prosessen om å nå målet som er satt før sesongen, sier Trener Truls Danielsen i forkant av kampen mot Årka. 


Skjermdump 01.04.19 / handball.no  


Heldigvis er ikke alltid håndball forutsigbart, og man møter både med-og motvind. Årka var avhengige av å vinne kampen mot RIL søndagen etter for å sikre gullet. Randesund kjempet i god idrettsånd en sterkt kamp, og gikk seirende av banen. Derfor kan nå AK28-herrene kalle seg seriemestere, og spiller neste sesong i en annen og tøffere divisjon. 0 Kommentar

Håper på full tribune under sesongens viktigste kamp.

Postet av Herre A den 25. Mar 2019

Vi møter Årka 30.mars i Odderneshallen. Hvis denne kampen ender i seier, vil du forhåpentligvis kunne se oss i 2.divisjon neste sesong. Dette har vi jobber for hele sesongen, og alle håp og ønsker om opprykk kan bli virkelig. Vi ønsker derfor å invitere ALLE som kjenner noen (som kjenner noen - som kjenner noen.. ) som spiller på laget vårt. Spiller du i klubben mener vi det nærmest må være obligatorisk å møte opp.
Vi trenger DIN hjelp fra tribunen. 


Dette skriver trener, Truls Danielsen, om sesongen så langt.
- Målsettingen før sesongen var å vinne serien, som igjen betydde mulighet for opprykk. Nå har vi en kamp igjen av sesongen, og det kjennes godt at vi har alt i egne hender når det kommer til å nå den målsettingen. Sesongen så langt har vært litt opp og ned. Vi har hatt veldig gode kamper, men også noen kamper hvor vi har vært ugjenkjennelige. Men dette er en gruppe bestående av spillere som  enten allerede var på AK28 sitt herrelag, er førsteårs g18, eller gikk over fra KIF 2  før inneværende sesong. Så det er naturlig at ikke alle kamper vil gå som smurt! Men det viktigste, i mine øyne, er at vi sammen har skapt en god sosial gjeng hvor alle er inkludert i prosessen om å nå målet som er satt før sesongen! Forhåpentligvis er dette en egenskap som vil gi oss en fordel i siste seriekamp mot Åkra! Kameraderiet, ferdighetene og ikke minst viljen/ønsket om å stå opp for hverandre på parketten gir gode forutsetninger for et godt resultat lørdag 30.mars! 


#Truls-effekten


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline