Ukesblikket G14 - Uke 9

Postet av Stålbrott IL den 2. Mar 2011

Ja.......nok en spennende uke som vil inneholde gode treningsøkter. kamp mot Sortland samt turnering (Luna Cup) på lørdagen :)

Ja som sagt er vi godt i gang med treningsuka igjen, der vi allerede har gjennomført ei økt på mandagen.

Vi var 12 stk på treninga på mandagen og jeg må si at dere var flinke og holdt god intensitet. Nytt på denne treninga var sirkeltreningen vi gjennomførte. Dette er noe vi skal kjøre ca 1 gang i uka fremover.

Når det gjelder treninga i dag (onsdag), der vi møter på skihuset kl 19, så håper jeg og tror jeg at vi møter opp med et VESENTLIG større antall enn sist uke....... I dag blir det ei joggeøkt fra skihuset og inn til Vikbotn og tilbake igjen. Husk refleksvest og goe joggesko.

På fredagen så blir det en treningskamp mot Sortland som vi gleder oss veldig mye til. Det blir 7'er-kamp, men vi skal nok få utbytte av den alikevel. Vi møter på Sortland i Blåbyhallen SENEST kl 16.30, der vi kjører oppladning til kamp ca kl 17.00. Vi kjører 2*25min med 5 min pause :)

På lørdagn er det som sagt turnering i BØ (Luna Cup). Denne vil jeg komme tilbake til med oppdatert info når vi vet mer om kampoppsettet. Ut fra det vi vet er at kampene begynner rundt 11 og at vi er fredige mellom 3 og 4 en gang. Det betyr vel at vi må ha oppstart fra Sandnes sånn ca kl 09.30, men det kommer jeg tilbake til.

De som har sagt de kan kjøre er foreldrene til : Robin, Johan, Kristian, Thomas S, Jardar, Oskar

Even

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.