J17 tuktet Sortland

Postet av Stålbrott IL den 30. Mai 2011

Stålbrottjentene klarte å slå Sortland 4-2

Tidligere i uka var det J17-kamp i fotball mellom Ståbrott og Sortland. Det vippet Stålbrotts vei. Siden Stålbrott holder på med å anlegge ny kunstgressbane måtte laget låne bane hos Ajaks for å avviklet hjemmekampen.

I fire grader, regn og kraftig vind møttes de to lagene til duell på en særdeles våt bane. Denne kampen hadde Stålbrott ventet lenge på. Dette er to lag som gjerne skaper nervepirrende kamper. Etter bare åtte minutter klarte Stålbrott å sette det første målet, og håpet om å klare å tukte Sortland var til stede.

Det var ekstremt hardt å spille i et slikt vær og på en litt gjørmete bane, rapporteres det. Stålbrott hadde ikke planer å stoppe med et mål men satte mål nummer to etter 30 minutter.

Det så lovende ut å kunne gå til pause med en 2-0 ledelse. Men Sortland hadde ikke tenkt å dra fra Kleiva med tap. Da dommeren blåste i gang andre omgang satte Sortland inn alt de hadde av krefter.

Og det ga uttelling for dem også. Ikke mindre en to mål satte de i mål på ett kvarter. Da våknet jentene fra Stålbrott "til live" igjen og klarte å snu spillet helt. De hentet frem alt de hadde igjen av krefter og satte to mål til før dommeren blåste av kampen. Dermed endte det med 4-2 til Stålbrott.