J17 - Vant Stoooooooort

Postet av Stålbrott IL den 24. Mai 2011

Talentfulle fotballjenter fra Sandnes i Hadsel vant stort mot Andenes.

Glade fotballjenter etter nok en seier. Maya Rognstad, Siri Olsen, Kristin Vangtun, Mette Eilertsen, Anabell Zahrin, Beate Simonsen, Oda Voktor, Marit Riibe og Jeanette Jakobsen.

J17-laget til Stålbrotts fotballjenter vant hele 11-1 borte mot Andenes 19.mai.

- Selv om det ble en overlegen seier nok en gang, er ingen av kampene enkle. Jentene som møtes på banen har alle som fokus å vinne og har lagt ned mye tid i trening. Det er til tider ganske høy temperatur ute på banen og mange tøffe taklinger. Det som er bra å se er at det er kommet mange nye keepertalenter. Selv om andeneskeeperen slapp inn en del mål, så reddet hun mange flere mål på en imponerende måte, forklarer oppmann og hjelpetrener på Stålbrott Raymond Eilertsen til VOL.

Torsdag møttes de to lagene til dyst på Andenes, og det gikk bare seks minutter før bortelaget satte inn det første målet. Og før halvtimen var gått hadde Stålbrott satt inn fire mål. Andenes satte inn sitt mål etter 33 minutters spill, men det ble med det ene målet.

De som skåret for Stålbrott var Kristin Vangtun (1), Siri Olsen (3), Oda Voktor (1), Mette Eilertsen (2), Marit Riibe (3) og Beate Simonsen (1).


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.