Informasjon fra STÅLBROTT

Postet av Stålbrott IL den 8. Mar 2011

Som dere sikkert har fått med dere, så har vi sendt ut et informasjonsskriv om klubben vår (STÅLBROTT IL). Har du ikke lest dette før, så kan du bare sette deg ned å nyte dette skriv :)    

   

INFORMASJON

FRA IDRETTSLAGET STÅLBROTT


Stålbrott prøver å ta opp en gammel tradisjon med å sende ut informasjon på hva klubben har å tilby av aktiviteter på bygda.
Stålbrott har per i dag 356 medlemmer og styret består av:
Lill Mari Hauge (leder), Eilert Ellingsen (nestleder), Grete Sivertsen (kasserer), Kari Lena Notø (styremedlem), Jan Ivar Ellingsen (styremedlem), Håkon Østgård (styremedlem), Brian Andreassen (styremedlem), Ole Kristoffersen (styremedlem)og Monica Berg (sekretær)

Det vil i den nærmeste tiden bli sendt ut faktura på medlemskontigent/støttemedlem og vi håper så mange som mulig vil betale støttemedlemskap. Det er viktig at klubben kan vise til en stor medlemsmasse når vi søker om midler. Vi vil også minne på at for aktive ligger der en forsikring som ikke trer i kraft før denne avgift er betalt.

Stålbrott vil også minne om grasrotandelen. Vi har hatt en fin økning det siste året. Tusen takk til dere som støtter oss. Vi oppfordrer flere til å gi sin grasrotandel til laget, dette er et kjærkomment bidrag til klubben.

Årsmøte 2011: Det blir avholdt i mars, nærmere dato vil bli annonsert i avis og ved oppslag.

Stålbrott hjemmeside: Laget har en egen hjemmeside, her legges det ut informasjon fra bl.a. trenere angående turneringer, treninger, kampoppsett etc. Du finner siden på www.stålbrott.no.ALLIDRETTEN:

Leder for allidretten er Brian Andreassen.

Idrettsskolen: Er et aktivitetstilbud for barn fra 3 år og opp til syvende klasse. Driften av idrettsskolen er basert på dugnad. Noen nøkkelpersoner/hjelpere har vi fått rekruttert, som kan aktivisere og ivareta sikkerheten av barna. Men vi trenger fortsatt flere som kan tenke seg å ta i et tak og det vil bli gitt tilbud om aktivitetskurs ved behov. Denne aktiviteten foregår på Sandnes skole og varer fra begynnelsen av oktober, til rundt påsketider. Jonny Kleivan er ansvarlig fra 3 år til tredje klasse, hver torsdag fra kl. 17.00 – 18.00. Roger Skarsvåg er ansvarlig fra fjerde klasse til syvende klasse, hver torsdag fra kl. 18.00 – 19.00 Det blir på disse dagene lagt opp til ”gøy i gymsalen” , det vil si ulike aktiviteter og div. ballspill

Fredagsjoggen: Dette er en aktivitet som foregår ved skihuset, 3 fredager i juni og 3 fredager i august/september. Det trekkes små premier hver gang, og en hovedpremie blir trukket ut for den som deltar på minst 4 av 6 renn. Hovedmålet med denne aktiviteten er å få folk med på en liten trimtur i skog og mark, i tillegg til sosialt samvær.

Volleyball: Hver torsdag og søndag kl. 20.30 – 22.00, møtes damer og herrer, i alderen 16 år og oppover, i gymsalen på Sandnes skole. Det er også tilbud om volleyball trening ,fra femte til syvende klasse , onsdager fra kl. 18.00 – 19.00. Trener på volleyball er Raymond Eilertsen.

Innebandy: Hver tirsdag og torsdag er det tilbud om trening for 9. klasse og oppover. Trener er Alf Tore Johannessen. Det er planer om å få til et tilbud om trening også for 2. til 8. klasse, fordelt i to grupper, men dette er enda under planlegging. Mer informasjon vil komme etter hvert.

 

TUR/SKIGRUPPA:

Leder for tur/skigruppe er Jahn Ivar Ellingsen.

Fredagsrenn er godt i gang og startet 07.01.11 og avsluttes 08.04.11. Premieutdeling avholdes ved lavvoen til våren, informasjon om dette kommer senere.

Ski treningene starter opp i midten av august med barmarkstrening. Treninger for første til tredje klasse, finner sted 1 gang per uke. 2 ganger per uke for fjerde klasse og oppover. Disse treningene er på Sandnes og ellers rundt omkring hvor det passer/er forhold til å trene. Utøverne har mulighet til å delta på 14 -16 renn i løpet av sesongen. For å dekke påmeldingsavgiftene til skirenn, selges sandsekker som kan kjøpes av Dag Harald Voktor. Trenere for disse kveldene er Dag Harald Voktor, Bernt Ola Burchardt og Kari Lena Notø.

Palmesøndag arrangeres det familiedag v/ Skihuset, med forskjellige aktiviteter og konkurranser . Det selges også grillmat.

Ti på topp arrangeres også i år, i samarbeid med Grytting I.L. Kortene som skal brukes, kan kjøpes på Corner Sport på Stokmarknes.

For første gang på tre tiår, arrangerte tur/skigruppa skirenn. Takket være gode støttespillere, Stokmarknes I.L/skigruppa, ble dette et vellykket arrangement.

 

FOTBALLGRUPPA

Leder for fotballgruppa er Ole Kristian Kristoffersen.

De fleste lag er kommet godt i gang med treninger, men håper at flere spillere kan komme til i løpet av vinteren/våren. Vi mangler spillere, både gutter og jenter fra første til fjerde klasse samt jenter/damer for å realisere et damelag. Ronny Slottnes trener gutter og jenter fra 6 – 10 år, mandager på Sandnes skole Ronny Slottnes/Eilert Ellingsen trener 11 -12 åringer, onsdager på skolen. Even Hanssen og Per Arne Andreassen trener G14, hver mandag, onsdag og fredag. Anders Fjeld og Wilfred Nymoen trener G16, hver tirsdag og søndag. Steinar Vangtun og Raymond Eilertsen jobber for å få et damelag opp å gå. De har treninger onsdag og søndag . Bernt Ola Burchardt trenger A-laget, de har trening mandag, onsdag og fredag.

Stålbrott cup arrangeres helgen 09 – 10.04.11 i Hadsel hallen. Dette er en turning for 6 til 12 åringer.

Kunstgressbane på Sandnes: Som kanskje de fleste har fått med seg blir en kunstgressbane realisert på Sandnes i løpet av 2011. Det vil i forbindelse med dette bli solgt andelsbrev til lag/foreninger og enkelt personer, disse kan kjøpes hos bl.a. Marit Fleines og Raymond Eilertsen. Får du besøk av en av våre andelsselgere håper vi at du vil bidra med andeler i banen. Å få realisert kunstgressbanen er et stort løft for klubben og vi trenger all økonomisk støtte som vi kan få. Vi oppfordrer bygdas befolkning om hjelp til dugnader, det vil bli mye jobbing før ballen kan rulle på ny kunstgressbane.

Klubbdrakter: Stålbrott I.L. har inngått avtale med G-sport på Sortland, om kjøp av klubbdrakter til redusert pris. Det kommer til å bli mulighet til å prøve de klær man ønsker å kjøpe, men dato for dette er enda ikke satt. Det vil bli på Skihuset, og beskjed om dato og tid, vil bli gitt til ungene på trening! Dersom du ønsker å handle klær via G-sport til redusert pris, ber vi om at du går inn på vedlagte link og registrerer deg, slik at det blir lettere for butikken å ha oversikt over Stålbrott sine medlemmer: http://connectorretail.com/g-sport/klubb/?orgid=90269

Dette er noen av de klærne som kan kjøpes med Stålbrott logo på: 

Kontaktliste:

Lill-Mari Hauge: mob: 95828343 lill.hauge@gmail.com
Eilert Ellingsen: mob: 90736527 eilert.ellingsen@trykkerigaarden.no
Bernt Ola Burchardt: mob: 97127520 bernt.burchardt@trollfjord.no
Per Arne Andreassen: mob: 48039703 perarne.andreassen@trollfjord.no Steinar Vangtun: mob: 91716557 steinar.vangtun@trollfjord.no
Raymond Eilertsen: mob: 90525280 raymond@xpartner.as
Ronny Slotnes: mob: 47615742 ronny.slotnes@trollfjord.no
Alf Tore Johannessen: mob: 48056209 alftore.johannessen@trollfjord.no
Kari Lena Notø: mob: 98888062 karilena@live.no
Dag Harald Voktor: mob: 92019227 dhvoktor@hotmail.com
Anders Fjeld: mob: 98624841 andersfjelle22@hotmail.com
Ole Kristian Kristoffersen: 90799821 olek.rabben@trollfjord.no
Even Hanssen: mob: 96239323 even.hanssen@adcomdata.no
Wilfred Nymoen: mob: 94495541 wnymoen@hotmail.com
Jahn Ivar Ellingsen: mob: 90135672 ji_ellingsen@hotmail.com
Brian Andreassen: mob: 99390537 brianarne@gmail.com
Johnny Kleivan: mob: 90890970
Roger Skarsvåg: mob: 48301019 rogerskar66@hotmail.com

 

:)


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline