Kamp G14 ons 18.mai borte mot Andenes

Postet av Stålbrott IL den 18. Mai 2011

Igjen gikk vi seirende av banen etter en nokså ujevn kamp der vi til slutt vant komfortable 5-2

Mykkje bra kan vi sei om kampen i dag på Andenes, der vi produserte en masse sjanser og til tider hadde flott spill.

Men, jeg sier men, hvorfor trenger vi 10-15 min i hver omgang der vi står litt med hodet i andre tanker. Slik var det ihvertfall i dag, der vi starta under normalen i begge omganger. Først etter nevnte minutter begynte vi å spille. Før det var det hjemmelaget som tok kommandoen.

I første omgang var det vi som etter hvert dominerte, og som sagt skapte masse sjanser. Vi tok ledelsen med 1-0 med Johan og ikke lenge etter puttet Erik på corner som gikk rett i mål, så da sto det 2-0. Minutter etter så scoret Robin på et raid på venstresida og vips var det 3-0. Det kunne vært mykkje meire, men var liksom ikkje heilt på høyde i alle angrepene. Det manglet litt guts og trøkk. Vi ville liksom ikkje heilt, men bevares sjansene kom, men de var ikkje alltid heilhjerta når vi snakka lag. Litt mykkje soloprestasjoner.

I andreomgang gikk det som tidligere nevnt laaaaaaang tid før vi sjønte at pausen var over. Andenes var plutselig inne i kampen igjen etter at de reduserte på frispark og corner. Og da var stillingen 2-3, som fikk hjemmefansen til å øyne håp igjen. Vi derimot sjønte vel at det nå var på tide å begynne å jobbe igjen. Langsomt ble vi gode igjen og kunne begynne å produsere sjanser igjen og være det førende laget. Så det var et lettelsens sukk da vi gikk opp til 2-4 etter et kjempende mål av Kristian. Derfra og inn var det ingen tvil. Ihvertfall ikkje etter at Remi punkterte kampen med 2-5 etter en fin prestasjon der Andenes-spillerene prøver med alle midler å stoppa han men han holder seg på bena og setter ballen rolig forbi keeper.

Så fornøye er vi, men vi har en del å jobbe med når det gjelder å holde laget samlet spillets ulike faser. Vi må også bli bedre på å skape rom for hverandre i angrep og bruke mer bredde. Når det gjelder forsvar må vi bli trene mer på bevegelse som 2.forsvarer.