A-laget spilte 4-4 mot Stokmarknes

Postet av Stålbrott IL den 24. Mai 2011

Det ble nok et lokaloppgjør med mange mål og tøffe tak.

St.nes B – Stålbrott (2-2) 4-4

• 1-0 (5) Christer Remen, 2-0 (10) Erik Pedersen, 2-1 (12) Kay Gunnar Nilsen (str), 2-2 (44) Kay Gunnar Nilsen, 3-2 (52) Erik Pedersen, 4-2 (60) Erik Pedersen, 4-3 (68) Kay Gunnar Nilsen, 4-4 (80) Jan Kristoffersen
  • Gult kort: Håvard Myhra Stålbrott
  • Dommer: Andre Hauge SPK Ajaks

Det var fart i kampen fra første spark på ballen og det tok ikke lang tid for de første målsjansene kom.

Hvis de to siste kampene som er spilt på Stokmarknes kunstgress setter standard for resten av sesongen, er det duket for et år med god fotballunderholdning i divisjonskampene i Hadsel.

For denne kampen var bra lik fjerde divisjonskampen med høy tenning og mange sjanser der spillet bølget mye fram og tilbake. Det varmer et fotballhjerte.

Kampen

Første omgang startet med to raske mål for hjemmelaget ved henholdsvis Christer Remen og tremålsscorer Erik Pedersen, før den andre tremålsscoreren, Kay Gunnar Nilsen reduserte på straffe.

Herfra bød omgangen på store sjanser i begge endene, men det var ikke før det gjenstod et minutt at Nilsen var igjennom og fikk utlignet. Det var stor innsats og begge lag spilte helt på kanten av det lovlige.

Andre omgang

Etter sidebyttet presset tok Stokmarknes, og Erik Pedersen gjorde to mål på et kvarter.

Etter nesten halvspilt omgang, klarte nok en gang Stålbrott å redusere ved Nilsen. Det ga gjestene blod på tann og press på hjemmelaget. Men først da rundt ti minutter gjensto, klarte tidligere Stokmarknes-spiller Jan Kristoffersen å lobbe over hjemmelagets målvakt og utligne til 4-4.

Det ga ny temperatur i kampen, men de fleste duellene var fair, selv om taklingene var tøffe.