G14 tapte borte mot Moril 5-2

Postet av Stålbrott IL den 27. Mai 2011

I et lettere ufyselig vær så ble det tap mot Morild på onsdagen. Sku ikkje tru vi va i slutten av mai......

Det e vel ikkje så vældig mykkje å sei anna enn at vi prøvde......men det va først i 2.omgagen at det skjedde.
Mulig at vi ikkje våkna nok før vi fikk en del mål mot oss, men sikkert e det at den 1.omgangen glømme vi vældig raskt (5-1).
I andre omgang derimot va det et heilt anna lag som gikk utpå der. Litt redusert va vi ettersom Petter ble skade og fra før 2 frafall til kampen (Tobias og Henrik), men da kom spellet vårt tebake :)
2.omganen "vant" vi 1-0 etter en 8-10 fine angrep som vi vel burde ha scora litt flere på. Trur Morild berre hadde et angrep i denne omgangen. Vi varierte spillet med å komme rundt på kantene. Vi styrte midtbanen og vendte spillet gang på gang. Backrekka var solid og var mykkje bedre på å komme ut når vi var i angrep. I hele kampen var Nikolai solid i mål.

Som sagt var det en kollektiv svikt i førsteomgang liksom det var et kollektiv oppvåkning i andre omgang.