G14 vant mot Stokmarknes

Postet av Stålbrott IL den 6. Jun 2011

I en meeeeget forsinket kamp 1.juni kom gutta seg gjennom kampen mot Stokmarknes med solide 3-1 :)
Kampen kom først i gang kl 21....noe som vel er i seneste laget

Som sagt ble det sent da dommern som var satt opp av kretsen ikke møtte opp. derfor ble det ekstra god tid til oppvarming. Vi fikk jo derfor litt tid til dødball-trening, noe som vel kom godt med da 2 av våre mål kom på dødball.

Må si at vi gjorde en respektabel innsats i og med at det ble sent, og konsetrasjonen var vanskelig å jobbe med. det var vel noen som sa i pausen at nu va det berre å bøtt innpå Redbull førr å holde sæ våken i andre omgang.

Første omgang ble egentlig en omgang prega av at vi hadde hatt lang oppvarming. Vi scora en gang, men spellet va fraværende. Vi va daff, og det virka som om nån allerede hadde funnet senga. Ikkje hadde vi press på ballfører, ikkje kom vi etter me laget når vi va i angrep, ikkje hadde vi bredde etc.....

Vi måtte virkelig ha peptalk i pausen, nokka som æ trudde hjalp. Vi fikk ihvertfall spelleran me på at sku vi vinn den her kampen måtte vi trø litt tel og spelle som et lag. Så de som gikk utpå der i andre hadde ei heilt ny innstilling, og tenkte vel at de måtte vise telskueran at vi kunne spelle. Og det gjorde de. Nu kom vi opp i angrep etter angrep og valsa over Stokmarknes. Vi skulle vinne, sånn va det bare. Forsvaret vise seg solide bakover. linja satt som den skulle og vi kom ut når vi skulle. Midtbanen begynte å spille igjen og holdt formasjonen bedre både i forsvar og angrep.
Jo det va mykkje bra i andre omgang.

Vi kjæmpa oss frem te en 3-1 seier. Nu har vi 3 seira og et tap - flott gutta :)

Målscorere i kampen : Thomas S, Thomas RH og Remi :)