A-laget med i medaljekampen

Postet av Stålbrott IL den 10. Jun 2011

Stålbrott lukter gull etter onsdagens seier borte mot Sandtorg
Vilfred Nymoen ble Stålbrotts redningsmann med nettkjenninger i det 28. og 81. minutt. Han har foreløpig nettet fem ganger for Hadsel-laget denne sesongen.

– Vilfred er en rutinert spiller. Han utnyttet de mulighetene som bød seg, sier Stålbrott-trener Bernt Ola Aune Burchardt.

Ujevnt
Kampen mot Sandtorg ble jevn, men aldri god spillemessig. Stålbrott vant til slutt 2-1.

– Det var uvant for oss å spille på gress. Underlaget var også ujevnt, og vi mistet ofte ballen etter noen få pasninger. Sandtorg løftet en del i bakrom, mens vi prøvde å spille oss fram gjennom flere trekk, sier Burchardt.

Han var mest fornøyd med at alle poengene ble med hjem til Sandnes.

– Det sto ei stund 1-1 i andreomgangen, og det kunne fort ha blitt uavgjort. Men vi sleit oss til en seier, og det er vi alle glade for. Vi kom jo for å vinne, sier Burchardt. 

Toppkamp
Stålbrott har ikke tapt de siste fire kampene. Nå venter serielederen Ballangen borte 19. juni.

– Vi har klatret opp på tredjeplass etter to seirer og to uavgjorte. Selv om vi fortsatt ligger sju poeng bak Ballangen, skal vi gjøre et ærlig forsøk på å ta dem igjen. Vi er i siget og har ikke gitt opp gullkampen, sier Burchardt.

Han frykter heller ikke at laget skal bli svekket til høsten.

– Vi vil miste et par spillere, og det vil vi merke. Men vi har en del spillere som er på tur opp, og som med tiden kan gjøre det bra i divisjonen. Så alt i alt tror jeg vi får et bra lag også i siste halvdelen av sesongen, sier Burchardt.

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.