Kamp G14 - tirsdag 10.mai

Postet av Stålbrott IL den 9. Mai 2011

Melbu - Stålbrott 2-5

Det var en fornøyd gjeng som etter kampen kunne konstatere at de hadde slått melbu med komfortable 5-2 :)
En strålende innssats ble vist av alle spillerne gjennom hele kampen på en gressmatte som sikkert hadde sett bedre dager.

Som sagt ble det hele 5 mål, der vi stort sett hadde overtaket og styrte kampen fra start til slutt. Selvsagt hadde vi vårt å stri med på Melbu sine kontringer, men stort sett var vi stabile bakover og klarte å rydde unna vanskelighetene.

Vi hadde på forhånd sett oss nødt til å låne spillere fra G12 (Sivert, Mats og Matias) som ikke sto tilbake for noen utpå banen og fikk vist at det gror godt i de yngre rekkene hos Stålbrott. En stor takk til disse tre herremenn :)

Vi var i ledelsen hele tiden, der Remi puttet de to første målene for oss. Melbu prøvde, det skal de ha, men de klarte aldri å true oss. Til det var vi rett og slett for gode. Vi hadde hele tiden en masse sjanser, der vi kom opp på sidene og fikk utfordret back'ene deres.
De øvrige målene ble scoret av Petter, Robin og Jardar.

Vi fikk vist at vi kunne komme opp på sidene og legge inn, der Robin og Johan til stadighet kom med gode innlegg samt at de også hadde avslutninger. Remi var også en konstant trussel i sin spissrolle i starten av kampen.
Erik fikk vist at han bekler rollen som midtbaneanker godt, der han til stadighet kunne vende spillet og slå ofte gode pasninger ut mot indreløperne eller vingene våre.
I midtforsvaret så fikk Rune og Petter vist at de vil bli et godt stopperpar, der Rune styrte backlinja godt og Petter hadde markeringsrolle på spiss. Thomas S prøvde seg også i midtforsvaret og gjorde det meget bra.
Som sagt byttet vi ofte på spillerne våre, så de fikk prøvd seg i flere roller.
Oskar, Thomas S, Tobias, Mats, Henrik gjorde en meget god figur som backer der de også bidro godt offensivt.
Indreløperne (Thomas RH, Kristian, Jardar, Matias) var offensive gode. det vi må trene på er løpene i rommene rundt spiss/ving, samt løpene hjemover i forvar.
I mål hadde vi en kjempe - Sivert - må si at han gjorde en innsats det står respekt av, der han var uredd og hadde flere gode redninger

Før kampen så presiserte vi at vi skulle være positive til hverandre utpå banen, og det gjennomførte de til gangs :)
Øvrige momenter i kampen var å sørge for at back-firer kommer seg raskt ut på kontringer samt holde linja i ved angrep mot oss. Få opp back'ene i angrep. Sørge for bredde på vingene våre. Og ikke minst kommunisere utpå banen. Vi gjorde våre saker bra, men vi har selvsagt en del å jobbe videre med. Men fornøyde skal vi være :)

Vi har som prinsipp at alle som møter opp på kamp skal ha godt med spilletid. Dette presiserte vi før kampen, noe som ble godt mottatt av spillergruppa. Det var ingen som hadde mindre enn 25 minutter utpå banen :)

Takker også til de foreldrene som møtte opp :)
Neste kamp er borte mot Andenes 18.mai. Til da trenger vi så mange forledre og biler som mulig. vennligst gi tilbakemelding på hvem som kan kjøre.