Ukesblikket G14 - Uke 10

Postet av Stålbrott IL den 9. Mar 2011

:)......og guttan begynne å bli i rute 

Ja vi e som sagt godt i gang me treningsøkten førr denna uka.

Mandagstreninga va faktisk ei meget go økt av gutan, selv om de hadde hatt ei stri helg med fotbalkamp mot sortland på fredag og turnering i Lunahallen.

Mot Sortland på fredagen så viste guttan veldig god innsats. Spillet begynne å komme sæ og gutan viste innsatsvilje selv om vi ikkje fikk uttelling på alt. Vi scora 1 og slapp inn tre, ja ja. Vi ser at vi har en del å jobbe med både individuelt, taktisk, formasjoner, avslutninger ....ja egentlig det meste. men det e jo derfor vi e på treningen, vi ska heve oss som individualista og sammen som et LAG !

På mandagen ble det ei flott treningskt inne i gymsalen der vi igjen hadde ei økt med sirkeltrening. Her ser vi også ei forbedring fra forrige gong. Det e tungt, men det e som vi snakka om på treninga, vi e der jo førr å tren og dermed kjenne at vi forbedra oss :)
Ellers va det mykkje likt som tidligare, ei god oppvarming, styeketrening (sirkeltr.), balløvelser og til slutt siste del som rein spelleøkt.

På onsdagen bli det igjen i gymsalen der vi prøva å få ei intensiv økt med fokus på kondisjon/styrke kombinert med balløvelser. Vi har fra 19.30-20.30, så vær klar 10 min før.

På fredagen bli det igjen ei treningsøkt i Blåbyhallen der vi kommer tel å ha inn noe formasjonstrening samt noen balløvelser. Møt opp senest 16.45

Even

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.