Gymsalen er stengt nå før påske

Treningskamp for senior mot Ullerøy

Varteig-Ullerøy 4-1 (1-0) . Treningskamp, Sarpsborg stadion.

Vi startet kampen godt og hadde banespillet i stort sett hele første omgang.

Vi er gode til å gjenvinne ballen på motstanderens banehalvdel, men på den siste tredjedelen er vi for upresise.

Etter 30 minutter glipper det totalt i eget forsvar og Ullerøy kommer alene med keeper. Knutsen kommer ut og forstyrrer angriperen såpass at vi etter hvert får avklarert til corner.

Etter 39 minutter får vi endelig en fortjent scoring.  Jørgen Jensen gjør en god jobb med å vinne ballen på egen banehalvdel. Han holder så vidt ballen i spill ute på sidelinja, før han sender ballen til Glenn Ove Foss, som har kommet ned fra sin spissposisjon. Fossærn vender opp og sender i gjennom en glimrende stikker til Bjørn Stephen Pettersen som løper fra Ullerøy-forsvaret. Alene med keeper er han iskald og setter inn 1-0 til Varteig.

Flere mål ble det ikke i den første omgangen. I pausen byttet vi ut begge spissene og også Ole-Kristian Walther fikk lov til å ta seg en velfortjent dusj.

Den andre omgangen startet som den første. Vi fortsetter å ha mest ball, uten å skape de store sjansene.  Men så, etter 63 minutter klarer vi igjen å bryte ned Ullerøy. Kim Andrè Brenne og Emil Gretzky Olsen kombinerer fint på venstrekanten og sistnevnte avslutter et fint angrep med å sette ballen utagbart i lengste hjørne. 2-0!

Vi hadde 8 mann på benken til denne kampen og alle fikk spilletid.

Etter 75 minutter ryker nullen for oss på defensiv corner. Vi blir for passive og klarer ikke å klarere ballen. Dermed kan Ullerøy-spilleren avslutte fra kort hold og redusere til 2-1.

Bare 4 minutter senere slår vi tilbake. Et fint oppbygd angrep ender med at Lars Olsen drar seg inn i 16-meteren og setter inn 3-1 til Varteig.

To minutter før slutt fastsetter samme mann sluttresultatet til 4-1. Kim Andrè Brenne slår en god corner som detter ned på bakerste stolpe. Der kommer Larsi og stanger inn kampens siste mål. Unge Brenne hadde for øvrig en rekke gode cornere i løpet av kampen. Der har vi litt å jobbe med inn mot seriestart. Både på offensiv og defensiv dødball må vi bli tøffere.

Vi fortsetter å bruke hele troppen i denne treningskampen og det er meget positivt at alle som kommer inn, bidrar så godt som de gjør.

Lagoppstilling:

Keeper: Marius Knutsen

Forsvar: Jørn Oscar Antonsson( Kevin Sørum i 45 min), Kim Ågheim; Stian Walther, Kim Andrè Brenne.

Midtbane: Ole Kristian Walther( Larsi i 45 min), Jørgen Jensen(Christian Fredriksen i 30 min) Simen Lunde( Renè Engebretsen Odden i 25 min), Emil Øby Olsen(Kenneth Pettersen i 30 min)

Angrep: Glenn Ove Foss(Adrian Heier i 45 min), Bjørn Stephen Pettersen(Dennis Olafsen i 45 min).

Varteig-gutt HEI!

Bra oppmøte på fotballtreningen for jenter og gutter født 2011/2012

Postet av Varteig IL - Fotball den 7. Mar 2018

Det var en ivrig gjeng med unge flotte spillere som møtte opp i Varteig gymsal.

Både jenter og gutter var klare med fotballsko og stort pågangsmot.

Alle fikk testet ferdighetene og vist frem skuddfoten

Økten ble avsluttet med boller og saft.

Neste trening onsdag 14 mars kl 17.00 i Varteig gymsal

Vi håper å se deg igjen og håper du kanskje tar med vennen eller venninnen din! :)

Bilderesultat for barnefotball

Årets første treningskamp for senior

Postet av Varteig IL - Fotball den 1. Mar 2018

Senior hadde i dag trening på stadion samtidig med Ullerøy i -7 grader og vind.

Det stopper selvfølgelig ikke tøffe Vartinger og det ble avtalt kamp i treningstiden.

Vartingene er best gjennom hele kampen, viser tidvis vakkert spill og skårer noen flotte mål til stor glede for Dag Klavestad. Dag ligger nok ennå til tining i badekaret, da det var fryktelig kaldt å være trener idag.

Ellers var det gledelig med tre debutanter i dag :)

Gratulerer med vel gjennomført debut til Joshua Karesch, Jørn Oscar Antonssen og Jesper Fosby

Mål av: 2 x Lars Kristian Olsen, Simen Lunde og Glenn Ove Foss