Nivået er veldig bra og det er motiverende å få trene sammen de beste i Østfold.

Det er hyggelig å se at våre gutter er med videre etter første runde.

Uansett hva som skjer videre har disse tre, samt hele 07-laget gjort en fantastisk jobb.

Varteig IL gratulerer trekløveret, samt hele 07-gjengen

Lykke til videre

Rolvsøy - Varteig 2-5

Postet av Varteig IL - Fotball den 17. Okt 2018

(Rolvsøy - Varteig 2-5) Etter en trøblete innledning på sesongen i 6. divisjon avdeling 1 klarte Varteig å slå sterkere tilbake etter hvert som seriespillet pågikk gjennom året. Tirsdag avsluttet de 2018-sesongen med bortekamp mot svakt plasserte Rolvsøy. Og det ble en perfekt avslutning for vartingene - som vant 5-2.

– Det var moro. Før kampen hadde vi ambisjon om å beholde syvendeplassen vi hadde, og det klarte vi. Vi avsluttet med stil i dag, og i dag scoret vi noen fantastisk pene mål, forklarte Varteig-trener Dag Klavestad til Sarpsborg Arbeiderblad etter kampen.

Varteig fikk til slutt 31 poeng på 22 kamper. Det er ikke dårlig for et lag som riktignok serieåpnet med seier, men så gikk på syv tap på rad, før de snudde den negative trenden og begynte å plukke poeng.

– At vi kom så sterkt tilbake vitner om at det er moral i dette laget, understreker Dag Klavestad, som også fortsetter som Varteig-trener i 2019-sesongen.

Simen Lunde (3), Glenn Ove Foss og Harald Arntsen scoret målene for Varteig i sesongens siste kamp.

Sarpsborg 08 akademiet

Postet av Varteig IL - Fotball den 14. Okt 2018

Idag var første trening for Sarpsborg 08 akademiet og vi stilte med 3 Varteig gutter

Det var nærmere 50 gutter på første trening og masse gode unge spillere, så nåløyet er trangt.

Dette er altså uttak og flere treninger de nærmeste helgene.

Gratulerer med å kommet til samling og første trening

Seniortrener signert for sesongen 2019

Postet av Varteig IL - Fotball den 10. Okt 2018

Vi er stolte og glade over å ha med Dag Klavestad på et nytt år i Varteig IL(VIL)

Dag K og VIL har vært en god match fra dag en og vi ser allerede frem i mot neste sesong

Dag har kompetansen, erfaringen og glimt i øye, en perfekt kombinasjon for oss

Sesongen 2018 har vært flere skritt i riktig retning, noe vi ønsker å videreføre i 2019

Vi er veldig fornøyd med jobben som Dag har gjort og gleder oss til fortsettelsen:)

Gamle og nye spillere er velkommen til sesong oppkjøring for sesongen 2019

Nok en senior seier og denne gangen over Ås

Postet av Varteig IL - Fotball den 2. Okt 2018

Kriget til seg tre poeng

(Ås 2 - Varteig 2-3) Det ble en spennende kamp mellom Ås 2 og Varteig i Østfold-fotballens 6. divisjon avdeling 1 mandag kveld. Varteig-spillerne kunne til slutt juble for 3-2-seier - etter at det hadde stått 1-1 til pause på Ås stadion.

Hjemmelaget tok ledelsen, før Christian Fredriksen ordnet Varteigs utligning til 1-1. I 2. omgang skapte vertene en del sjanser, men det var Varteig som tok ledelsen. Det sørget Jørgen Jensen for. Simen Lunde scoret så 3-1-målet til Varteig ett minutt før slutt. Ås 2 fikk redusering til 2-3 på overtid, men kom ikke nærmere enn det. Dermed ble tre poeng med Varteig-spillerne hjem.

Artig er det også at de unge spiller veldig gode kamper.

Både Jonas Smaaberg og Christian Fredriksen(bilde) spilte godt og hjalp til å krige oss til tre poeng.